logo De Dijck
restaurant

De Dyck is gesloten

Restaurant en Evenementenlocatie de Dyck heeft per 16 juli de deuren gesloten: ‘met trots en dankbaarheid hebben wij afscheid genomen’.

Met pijn in het hart heeft onze eigenaar Reinier Kempenaar besloten om per afgelopen 16 juli de deuren van Restaurant en Evenementenlocatie de Dyck te sluiten: “De aanhoudend stijgende kosten maken het helaas onmogelijk om de missie en visie van de Dyck op de manier waarin wij zo geloven voort te zetten”.

De Dyck werd in 2012 door boer Reinier opgericht, die eerder het akkerbouwbedrijf van zijn ouders overnam. Het was zijn missie om de rijkdom van de Hollandse bodem op een eerlijke, duurzame en verrassende manier bij de consument te brengen en hij gooide het roer om. Van boer naar horecaondernemer.

Onder het motto ‘Goed voor elkaar’ zijn we begonnen aan een mooie reis. We hebben van deze prachtige plek een zelfvoorzienend restaurant en een inspirerende vergader- en evenementenlocatie gemaakt waar duurzaamheid, culinair genieten, passie en vakmanschap voorop staan.

De afgelopen jaren brachten ook de nodige uitdagingen met zich mee. We kijken echter vooral met trots en dankbaarheid terug op de mooie momenten. En op de stappen die met ons team op álle fronten gemaakt zijn, naar een steeds weer hoger niveau zoals onder andere:

  • De erkenning met een Groene Michelinster,
  • De vele bijzondere diners en evenementen,
  • De continue groei en verfijning van onze keuken, onze moestuin, onze locatie en duurzame werkwijze,
  • Het waanzinnige grote groene hart van ons team
  • En bovenal; de prachtige reviews, warme reacties en geweldige steun van onze gasten.
  • We gaan het ontzettend missen!

PS Per 16 juli 2025 zal De Dyck overgaan naar een nieuwe horeca-exploitant; de Pannekoekenbakker.