fbpx

Evenementenlocatie

Evenementenlocatie De Dyck

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? De Dyck biedt drie unieke eventlocaties en een restaurant in een authentieke boerderij. Geniet van alle moderne faciliteiten in een landelijke en inspirerende omgeving.

Evenementenlocatie De Vierambachtszaal

De Vierambachtszaal heeft een oppervlakte van 210 vierkante meter en biedt ruimte aan gezelschappen tot 200 personen. Deze evenementenlocatie is voorzien van een bar en biedt ruimte voor veel verschillende zaalopstellingen.

image

Deze plek is onder andere geschikt voor teambuildingsactiviteiten, workshops, vergaderingen en seminars. Via de openslaande deuren heeft u toegang tot een eigen terras met volop uitzicht over de Vierambachtspolder. Meer weten over evenementenlocatie De Vierambachtszaal? Vraag hieronder meer informatie of een offerte aan. 

Evenementenlocatie De Hooizolder

Op de eerste verdieping vindt u De Hooizolder. Dit is een moderne ruimte met een oppervlakte van 52 vierkante meter. De Hooizolder biedt ruimte voor gezelschappen van 8 tot 40 personen. 

image

Voor kleinere gezelschappen kan de ruimte worden opgedeeld door middel van schuifwanden. De Hooizolder is tevens voorzien van een Vide. Deze open en zeer lichte ruimte beslaat 50 vierkante meter en biedt een geweldig uitzicht over de Vierambachtspolder. Een prachtige plek waar creativiteit en inspiratie spontaan naar boven borrelen. 

Evenementenlocatie De Oude Schuur

image

De Oude Schuur (140 vierkante meter) is de kern van evenementenlocatie De Dyck. Deze authentieke boerenschuur uit 1930 biedt een rustiek decor voor uw evenement. De Oude Schuur biedt tal van mogelijkheden voor gebruik. De Oude Schuur kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor een break-out sessie, groepsactiviteiten of dienen als inspiratieruimte. We denken graag met u mee.

Evenementenlocatie Zuid-Holland

Op zoek naar een evenementenlocatie in Zuid-Holland? Op 30 minuten rijden van de grote steden Amsterdam, Leiden en Den Haag vindt u evenementenlocatie De Dyck. Wij bieden een centraal gelegen evenementenlocatie op een unieke en authentieke plek. De Dyck is gesitueerd in een voormalig boeren bedrijf wat stamt uit 1930. In 2011 is de boerderij omgebouwd tot een moderne evenementenlocatie met veel oorspronkelijke details. Centraal gelegen ten opzichte van de grote steden maar toch even helemaal weg uit de drukte.

image

De Dyck biedt de volgende mogelijkheden voor een evenement in Zuid-Holland:

  • De Vierambachtszaal (210m2). Voor evenementen tot 200 personen. Voorzien van een gezellige bar, openslaande deuren naar een priveterras en uitzicht over de Vierambachtspolder.
  • De Hooizolder (52m2). Geschikt voor gezelschappen van 8 tot 40 personen. Voorzien van een Vide (50m2) met prachtig uitzicht over de polder.
  • De Oude Schuur (140m2). Een ideale plek voor een break-out sessie, teambuildingactiviteit of inspiratieruimte.

Evenementenlocatie Amsterdam

Op zoek naar een evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam? Dan is De Dyck een uitstekende keuze. Op slechts een half uur rijden vanuit het centrum van Amsterdam vindt u onze unieke locatie in een landelijke omgeving. 

image

De voormalige boerderij stamt uit 1930 en is omgebouwd tot een moderne evenementenlocatie met veel oorspronkelijke elementen. Dicht bij de stad en toch ver weg van alle drukte en hectiek.

Evenementenlocatie De Dyck biedt mogelijkheden voor zowel kleine als grote evenementen. Groepen tot 200 personen kunnen terecht in onze Vierambachtszaal (210m2) met eigen terras en uitzicht over de polder.

Op de eerste verdieping bevindt zich De Hooizolder (52m2) voorzien van een vide (50m2). Deze locatie is geschikt voor gezelschappen van 8 tot 40 personen.

De Oude Schuur (140m2) is een rustieke ruimte en uitermate geschikt voor een break-out sessie, workshop of teambuildingactiviteit.

Evenementenlocatie Den Haag

Op zoek naar een unieke evenementenlocatie in de buurt van Den Haag? Op slechts 30 minuten rijden vindt u evenementenlocatie De Dyck. Deze voormalige boerderij biedt een prachtige authentieke plek voor een inspirerend evenement. Ontvlucht de drukte van de stad en geniet van de vrijheid van het boerenland.

image

De Vierambachtszaal
Voor evenementen tot 200 personen hebben wij een prachtige ruimte met gezellige bar. De Vierambachtszaal is voorzien van openslaande deuren die toegang geven tot een eigen terras waar u kunt genieten van het uitzicht over de polder. Bekijk hier meer informatie over de Vierambachtszaal (210m2).

De Hooizolder
Ben u op zoek naar een ruimte voor 8 tot 40 personen dan is onze Hooizolder (52m2) een geschikte plek. Gesitueerd op de eerste verdieping en grenzend aan de bijbehorende Vide (50m2). Vanaf de vide kijkt u op de Oude Schuur en de Graansilo. Dankzij de grote wand heeft u een prachtig uitzicht over de Vierambachtspolder.

De Oude Schuur
De Oude Schuur is een rustieke ruimte van 140 vierkante meter. Onder andere geschikt als break-out ruimte en voor teambuildingactiviteiten.

Contact

Bel ons op 0172 - 500 590

Vragen? Laat een bericht achter

Offerte opvragen evenementenlocatie

Vul uw naam in.
Vul een geldig e-mail adres in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul de som correct in.

Waarom De Dyck

  • Dicht bij de natuur
  • Inspirerende omgeving
  • Moderne faciliteiten
  • In en om de moestuin
  • Excellente service
  • Centraal gelegen

  • Gratis parkeren

Contactgegevens

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Google Maps

0172 - 500 590
info@dedyck.nl

Gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar, middenin het polderlandschap van het Groene Hart

Nabij de A4, 15 minuten vanaf Schiphol. Volop gratis parkeergelegenheid op eigen terrein

Openingstijden

Restaurant

Vrijdag en zaterdag

Lunch van 12.00 tot 17.00 uur

Diner vanaf 18.00 uur

 

Zondag

Lunch van 12.00 tot 16.30 uur

Diner vanaf 17.30 uur

 

Vergaderruimtes / trouwlocatie

Beschikbaarheid op aanvraag

 

Winkel (tijdelijk gesloten)

 

Volg ons