fbpx

De perfecte uitnodiging voor jouw evenement

perfect_uitnodiging_voor_je_evenement.png

Van A tot Z heb je alles geregeld om van jouw evenement een fantastische herinnering te maken. Van de muziek tot de aankleding, van de hapjes tot het programma en natuurlijk ligt ook de gastenlijst al klaar. Maar hoe zorg je er nu voor dat alle genodigden ook daadwerkelijk naar jouw evenement komen? Wij geven je 6 tips voor een perfecte uitnodiging!

lijn1.png

1. Maak het persoonlijk

Een bericht of uitnodiging met een persoonlijke touch doet het altijd goed. Het geeft jouw gast een gewaardeerd gevoel en zorgt ervoor dat hij of zij eerder geneigd is om te komen. Spreek jouw gast in de jij-vorm aan (als dit gepast is) en spreek verder in de wij-vorm. Vertel dat je jouw evenement samen met jouw gast wilt doorbrengen. Eeuwig zonde om dan niet te komen!

personal.png
lijn2.png
kaartje.png

2. Geen gewone kaart

Een brief of kaart door de bus kennen we allemaal. Kijk eens of je dit misschien op een andere manier kan vormgeven, bijvoorbeeld in de vorm van een brochure, een video of misschien zelfs een fotocollage! Een unieke vormgeving trekt de aandacht, blijft bij en maakt het interessanter voor jouw genodigden.

lijn3.png

3. Foto’s zeggen meer dan woorden

Zeg wat je wilt zeggen met beeld in plaats van met woorden, want met de juiste foto’s kun je ontzettend veel duidelijk maken. Je kunt een uitnodiging schrijven van een A4-tje lang, of je maakt gebruik van prachtige foto’s ter inspiratie en om jouw gast alvast lekker te maken voor wat er komen gaat. Het maakt nieuwsgierig en smaakt naar meer!

fotos.png
lijn1.png
verrassing.png

4. Verrassing

Cadeautjes doen het altijd goed. Het is leuk om te geven, maar uiteraard óók leuk om te krijgen! Verras jouw genodigden met een klein presentje bij de uitnodiging, zoals een bonbonnetje of een sleutelhanger. Zolang het bij jouw evenement en thema past, zal het echt iets toevoegen!

lijn2.png

5. Unieke bezorging

Wil je het helemaal groots aanpakken? Dan is de bezorging minstens zo belangrijk. Bezorg de uitnodiging helemaal zelf, maak er een feest van en zorg ervoor dat jouw genodigden zich het middelpunt van de belangstelling voelen. Of til het naar een hoger niveau en laat het bezorgen door een bijzonder persoon. Wie durft er dan nog nee te zeggen?

bezorging.png
lijn3.png
less.png

6. Less is more

Maar, de gouden regel blijft: less is more. Waak ervoor dat jouw uitnodiging alleen maar uit toeters en bellen bestaat en verlies het doel niet uit het oog. Wil je dat jouw gasten naar jouw event komen? Houd de aandacht erbij en zorg voor een duidelijk, doelgerichte maar unieke uitnodiging. Succes gegarandeerd!

lijn1.png

Contactgegevens

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Google Maps

0172 - 500 590
info@dedyck.nl

Gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar, middenin het polderlandschap van het Groene Hart

Nabij de A4, 15 minuten vanaf Schiphol. Volop gratis parkeergelegenheid op eigen terrein

Openingstijden

Restaurant: per 5 juni weer geopend!

Vrijdag t/m zondag:

Geopend voor lunch van 12.00 tot 16.00 uur

Geopend voor diner van 17.00 tot 22.00 uur

Reserveren

 

Vergaderruimtes / trouwlocatie

Beschikbaarheid op aanvraag

 

Winkel (tijdelijk gesloten)

 

Volg ons