
Biologisch restaurant de Dyck
Bij biologisch restaurant de Dyck gebruiken we uitsluitend biologische ingrediënten. Die halen we grotendeels van ons eigen land, middenin...
Lees meerBij biologisch restaurant de Dyck gebruiken we uitsluitend biologische ingrediënten. Die halen we grotendeels van ons eigen land, middenin...
Lees meerSinds december 2021 hebben we bij de Dyck een nieuw duurzaam tapwatersysteem van '6 mile water'. Dit is een...
Lees meerDeze maand staan we in de spotlight bij Meetables. Zij hebben Achter de Dyck uitgekozen als één van hun...
Lees meerPrecies 10 jaar geleden is begonnen met de bouw van de Dyck. Het begon met het uitgraven van de...
Lees meerBenieuwd waar we deze winter mee bezig zijn? Timon geeft een update over Koji. Koji is een basisproduct voor...
Lees meerWij nemen jullie mee in het volgende project van onze fermentatie-goeroe Timon. Hij is momenteel aan het experimenteren met...
Lees meerOnze vergaderruimtes en omgeving bieden volop rust en ruimte waar je, tot 30 personen op 1.5m, veilig met elkaar...
Lees meerTOP staat voor Toeristisch Overstappunt. Op het terrein van de Dyck vind je zo'n TOP. Dit is een startpunt...
Lees meerOns vegetarisch restaurant ligt middenin het prachtige polderlandschap van het Groene Hart. Bij ons geniet je van fine dining...
Lees meerSinds april 2021 hebben we bij de Dyck, naast varkens en kippen, ook honingbijen!
Lees meer