Mispels fermenteren
Wij nemen jullie mee in het volgende project van onze fermentatie-goeroe Timon. Hij is momenteel aan het experimenteren met...
Lees meerWij nemen jullie mee in het volgende project van onze fermentatie-goeroe Timon. Hij is momenteel aan het experimenteren met...
Lees meerOnze vergaderruimtes en omgeving bieden volop rust en ruimte waar je, tot 30 personen op 1.5m, veilig met elkaar...
Lees meerTOP staat voor Toeristisch Overstappunt. Op het terrein van de Dyck vind je zo'n TOP. Dit is een startpunt...
Lees meerOns vegetarisch restaurant ligt middenin het prachtige polderlandschap van het Groene Hart. Bij ons geniet je van fine dining...
Lees meerSinds april 2021 hebben we bij de Dyck, naast varkens en kippen, ook honingbijen!
Lees meerBehalve onze circulaire weg van zaaien naar oogsten tot menu en alles wat daarbij komt kijken zijn we uiteraard...
Lees meerDe Dyck werkt aan een wereld zonder afval: Afval is bij ons taboe en hergebruik de standaard.....
Lees meerCirculariteit is niet de toekomst, het is nu! We zien onszelf graag als een unieke ontmoetingsplek voor zowel onze...
Lees meerOnze slogan “goed voor elkaar” geldt niet alleen voor onze bedrijfsvisie...
Lees meerRegelmatig lopen we een rondje door de moestuin en langs onze kruidenbakken bij de entree. Bij de Dyck nemen...
Lees meer