fbpx

Poldershoppen

Verzamel heerlijke en pure streekproducten

 

Delicatessen op zaterdag

 

Wisten jullie dat wij in onze Poldershop onderaan onze afrit verse producten van ons land verkopen? Fiets, wandel of rijd gerust eens langs! Op zaterdag bieden wij een uitgebreider assortiment met huisgemaakte delicatessen zoals onze Jun, kruidenolie of frisse zuurkool. Wil je gelijk een kijkje in onze moestuin nemen? Wandel er gerust doorheen, op zaterdag kom je dan vást onze moestuinpionier Janneke, onze eigenaar Reinier of een van onze koks tegen!

 

Fietstocht Poldershoppen


Reinier van Restaurant De Dyck en Aad van Boerderij De Straat-hof, initiatiefnemers van de poldershoppen fietsroute, bieden samen met Kaasboerderij van Harten, de Vosseburch en de Aspergehof Noordam een speciale streekproducten fietsroute. Een fantastische fietstocht die u langs de mooiste boerderijen uit de streek zal voeren.

U bent hier van harte welkom om het boerenleven te beleven en lekkerste en pure streekproducten te vinden. De lengte van de fietstocht kunt u zelf bepalen aan de hand van het fietsknooppuntennetwerk. Hierdoor is hij ook heel leuk voor kinderen.

Bekijk de kaart

Deelnemende boerderijen:


De Dyck

Liefde voor groei en bloei en de oude zeeklei van de Vierambachtspolder zijn de voedingsbron van de mooie en eerlijke producten die we telen. Elke seizoen bieden zij in hun streekproducten-wagen de beste producten. Hun akkers en moestuin zijn vrij toegankelijk. Op de borden langs de wandelpaden leest u alles over de herkomst en teelt van hun producten.
Woudsedijk-Zuid 43, Woubrugge


Kaasboerderij Van Harten

Van Harten heeft in Woubrugge op een mooi uniek plekje in het groene hart een melkveebedrijf met meer dan 200 koeien. Alle melk gebruiken zij om kaas, boter en andere zuivelproducten mee te maken. U bent van harte welkom in hun winkel. 
Meer lezen over Van Harten? Bezoek de website.
Oudendijkseweg 4, Woubrugge


Aspergehof Noordam

Als er één groente tot de verbeelding spreekt, is het wel de asperge. Gelukkig hoeft u niet naar Limburg of Brabant. Want ook in het Groene Hart vindt u de lekkerste asperges. Met hart en ziel oogst Aspergehof Noordam hier de asperges van de beste kwaliteit. Ook na het seizoen bent u bij hen van harte welkom voor streekproducten van het land.
Meer lezen over Aspergehof Noordam? Bezoek de website.
Boddens Hosangweg 63, Woubrugge


De Straat-hof

De derde generatie Straathof boert hier. Naast een melkveebedrijf, kamperen en logeren bij de boer en gelegenheid voor uw besloten feestje bent u ook van harte welkom voor een kopje koffie en of een kleine lunch. De stal staat altijd voor u open en heeft u de mogelijkheid om zelf verse boerenmelk te tappen. Dit terwijl kinderen zich kunnen vermaken in het MaisDoolHof en/of ander speelmateriaal.
Meer lezen over De Straat-hof? Bezoek de website.
Willem van der Veldenweg 57, Leimuiden


De Vossenburch

Sinds 1630 is de Vosseburch al een begrip in en om de gemeente Langeraar. Ooit gestart als melkveebedrijf met een ambachtelijke kaasmakerij, maar de liefde voor paarden heeft geleid tot de manage met stal en pension met meer dan 70 paarden en pony’s. Kom eens langs in hun winkel om de loeiverse kaas te proeven en te kopen. 
Meer lezen over De Vosseburch? Bezoek de website.
Langeraarseweg 160a, Ter Aar (Langeraar)

Meer routes?

Er valt van alles te ontdekken rondom Kaag en Braassem. Bekijk de vele routes, evenementen, arrangementen, horeca en faciliteiten aan de Kagerplassen en het Braassemermeer op www.rondomkaagenbraassem.nl.

Contactgegevens

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Google Maps

0172 - 500 590
info@dedyck.nl

Gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar, middenin het polderlandschap van het Groene Hart

Nabij de A4, 15 minuten vanaf Schiphol. Volop gratis parkeergelegenheid op eigen terrein

Openingstijden

Restaurant

Vrijdag en zaterdag

Lunch van 12.00 tot 17.00 uur

Diner vanaf 18.00 uur

 

Zondag

Lunch van 12.00 tot 16.30 uur

Diner vanaf 17.30 uur

 

Vergaderruimtes / trouwlocatie

Beschikbaarheid op aanvraag

 

Winkel (tijdelijk gesloten)

 

Volg ons