Vaderdag

15/06/2025

Op zoek naar een origineel Vaderdagcadeau? Neem je vader mee naar De Dyck voor een gastronomische zesgangenlunch in het groen. Een middag vol smaak, aandacht en verrassende combinaties, met ingrediënten van eigen land en uit eigen keuken.

Je kiest bij het maken van de reservering uit twee menu’s:
🌿 Moestuinmenu – volledig vegetarisch en geïnspireerd op de oogst van het seizoen.
🐽 Poldermenu – vier gangen met vis en vlees, aangevuld met twee groentegerechten.

Een feestelijke en ontspannen lunch die laat zien dat duurzaam én bourgondisch prima samen gaan.

Reserveer op tijd en bekijk het menu hieronder.

Moestuinmenu

aardappel | augurk | dille

doperwt | kerrieplant | roos

zuurdesem | laurier | peterselie

witte asperge | venkel | lievevrouwebedstro

biet | rabarber | bosui

groene asperge | duindoorn | komkommer

zonnebloem | spinazie | peterselie

yoghurt | spar | citroengeranium

 

€75

PS: Op Vaderdag serveren we géén 9-gangenmenu. Alleen de 6-gangenlunch is beschikbaar.

Poldermenu

aardappel | augurk | dille

doperwt | kerrieplant | roos

zuurdesem | laurier | peterselie

kabeljauw | venkel | lievevrouwebedstro

Berkshire | bosui | Thaise basilicum

buikspek | duindoorn | wortel

lam | spinazie | peterselie

yoghurt | spar | citroengeranium

 

€85

Kom je ook genieten?