Vier KERST bij de Dyck of thuis

Vier kerst bij de Dyck

26/12/2021

Dit jaar zullen wij met kerst open zijn op 26 december, Tweede Kerstdag. Je bent van harte welkom voor een feestelijke lunch. Kom met je familie of vrienden culinair genieten en laat je in de watten leggen in ons sfeervolle restaurant. Wij verwelkomen je graag tussen 11.30 en 13.00 uur en serveren je met veel plezier ons heerlijke zes- of zevengangen moestuinmenu.

Update 2 december
Het is onze verwachting dat de avondlockdown met Kerstmis ook nog zal gelden. Het kerstdiner komt hiermee helaas vooralsnog te vervallen. Zodoende willen we onze gasten tijdens de lunch extra in de watten leggen en kiezen we ervoor om geen 5 gangen, maar 6 of 7 gangen te serveren. Kom je ook genieten?

Reserveer een tafel.

Liever thuis Kerstmis vieren? Bekijk ons kerstmenu en kerstonbijt voor thuis.

Prijzen

6 gangen lunchmenu (inclusief koffie/thee met friandises) € 65

6 gangen lunchmenu all-in (inclusief aperitief, tafelwater, wijnarrangement of alcoholvrij arrangement, koffie/thee met friandises) € 120

7 gangen lunchmenu (inclusief koffie/thee met friandises) € 75

7 gangen lunchmenu all-in (inclusief aperitief, tafelwater, wijnarrangement of alcoholvrij arrangement, koffie/thee met friandises) € 140

Ons kerstmenu is gebaseerd op onze moestuin. Voor de liefhebber kunnen we één gerechtje met vlees en/of één gerechtje met vis toevoegen aan het kerstmenu voor € 4 per gerechtje, per persoon.

Ook zo’n zin om in de watten gelegd te worden met Kerstmis?