De hele zomer verse, onbespoten en lokale groente eten? Meld je aan voor het zelfoogst abonnement.
Dyckland FSTVL de wintereditie!
Herinneren jullie je de vorige en eerste wintereditie van het Dyckland FSTVL nog? Wij kijken er met zoveel plezier op terug! Corona gooide meermaals roet in het eten om het vaker te organiseren, maar komende februari is het dan toch echt zover. De tweede editie van Dyckland Winter FSTVL komt eraan!
Zaterdag 11 februari – walking dinner
&
Zondag 12 februari – walking lunch
Deze twee dagen dompelen wij jullie onder in al het heerlijks en moois wat de winter bij de Dyck te bieden heeft.
Het Dyckland Winter FSTVL verrast in alle opzichten maar voornamelijk op culinair gebied. In een wáánzinnig winters decor geniet je verspreid over onze locatie van ons 6 gangen walking lunch of dinner. Een super gezellige middag of avond uit! Je proeft gerechten met pure smaken, de producten van ons eigen land, culinaire winterse verrassingen, bereidingen op open vuur in combinatie met heerlijke hartverwarmende drankjes uit de winterbar. Muziek, gezellige zithoeken met warme kleden, het winterse decor en een knisperend vuur maakt dit winterwarme festival helemaal af!
Het FSTVL wordt gehouden binnen bij de Dyck en bij goed weer ook gedeeltelijk op het terras. Je kunt dus prima binnen zitten óf je buiten opwarmen bij het gezellige vuur. Zorg in ieder geval voor lekkere warme kleding en kom het beleven!
Menu
KOOLRABI
peer | yoghurt | amsoi
WORTEL
dennen | mosterdzaad | kerrieplant
DOPERWT/INKTVIS
aardappel | palmkool | daslook
AARDPEER
zuurkool | knoflook | shiitake
BIET/BERKSHIRE
bosui | duizendknoop | zwarte bes
RODE KOOL
parelgort | rozen | lievevrouwebedstro
Prijzen en informatie
Losse entreetickets verkrijgbaar!
Wij bieden nu ook de mogelijkheid om een los entree ticket à €10,- te kopen en kun je op de dag zelf onze gerechten tijdens jouw bezoek per stuk bestellen. Voor deze € 10,- euro ontvang je drankenmunten bij ontvangst.
Wil je voor de totaalbeleving gaan en al onze zes gerechten, inclusief welkomstcocktail proeven? Kies dan voor onze voordeligere aangeboden menuprijs.
De kosten voor het 6 gangen walking lunch of walking dinner menu inclusief welkomstcocktail en een super sfeervolle beleving bedragen:
€ 59 per persoon – (vegetarisch)
€ 63 per persoon – (met één vis- of vleesgerecht)
€ 66 per persoon – (met één vis- en één vleesgerecht)
Bij je reservering van ons menu vragen wij per persoon de menuprijs alvast als aanbetaling. Dranken worden op de dag zelf ter plekke afgerekend.
Op zaterdag 11 februari is de ontvangst tussen 16.00u en 18.00u – einde 23.00 uur
Op zondag 12 februari is de ontvangst tussen 12.00u en 14.00u – einde 18.00 uur.
Ben jij net zo enthousiast als wij? Je kunt hier reserveren!
Restitutie is mogelijk tot 48 uur voorafgaand aan jouw reservering. Daarna wordt 50% van de menuprijs per persoon in rekening gebracht. Restitutie voor losse entree tickets zijn hiervoor uitgezonderd.
Donderdag – vrijdag – zaterdag
Diner vanaf 18.00 uur
Zondag
Lunch vanaf 12.00 uur
Voor de meest actuele openingstijden klik door in onze reserveringsmodule, of bel of mail ons gerust!
Van 13 mei t/m 29 oktober kun je weer zelfoogsten!
Wil jij ook lokale en verse groenten? Klik hier voor meer informatie.
Maandag t/m zondag
Op aanvraag
We zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.
Op 1 en 2 juli 2023 organiseren wij weer de zomer-editie van Dyckland FSTVL!
Letterlijk in en om onze moestuin, het groene hart van ons bedrijf, serveren wij de heerlijkste gerechten in een walking lunch of walking dinner stijl.
Geniet van de creaties van onze chef en bijpassende dranken te midden van de groenten, kruiden en fruit op het land.
© de Dyck