Bewust Genieten bij De Dyck
Zet je goede voornemens om in een culinaire beleving zonder alcohol! Op zondag 12 januari vieren we Dry January met een exclusieve lunch die in het teken staat van bewust genieten.
Wat kun je verwachten?
Een verfijnd 5-gangen menu met de mooiste seizoensproducten, rechtstreeks van onze eigen moestuin en lokale leveranciers. Bij elke gang serveren we een uniek non-alcoholisch drankenarrangement – de specialiteit van fermentatie expert Daniën.
Waarom Dry January?
Dit evenement is ideaal voor wie bewust omgaat met alcohol of gewoon eens iets anders wil proberen. Ons saparrangement is niet zomaar een alternatief; het is een ervaring op zich, ontworpen om je smaakpapillen te verrassen en je maaltijd compleet te maken. Meer weten over ons saparrangement? Lees hier meer.
🗓️ Wanneer: Zondag 12 januari
⏰ Aanvang: vanaf 12:00 uur
Reserveren kan nu al via onze reserveringswidget, rechts onderin de pagina!
Wij vragen voor al onze reserveringen een aanbetaling. Lees de voorwaarden hier.
Ook de rest van de maand krijg je korting op ons saparrangement. Een heel glas voor de prijs van een half glas. Vier het nieuwe jaar met een frisse start en een unieke culinaire belevenis. We zien je graag bij de Dyck!
PS een glas wijn of wijnarrangement blijft natuurlijk ook tot de mogelijkheden behoren.
Wortel
berenklauw | duindoorn | kerrieplant
Aardappel
zuurkool | boerenkaas | kummel
Aardpeer
tomaat | shiitake | knoflook
Knolselderij
kastanje | daslook | citroentijm
Braam
rozemarijn | spar | hazelnoot
Het menu + saparrangement €95
Wortel
berenklauw | duindoorn | kerrieplant
Aardappel
zuurkool | boerenkaas| kummel
Snoekbaars
palmkool | mierikswortel | saffraan
Berkshire
knolselderij | kastanje | daslook
Braam
rozemarijn | spar | hazelnoot
Het menu + saparrangement €105
Bij het reserveren kun je direct aangeven hoeveel personen kiezen voor het Poldermenu of het Moestuinmenu.
Zo kunnen wij ons goed voorbereiden en verspilling voorkomen.
Woensdag t/m zaterdag
Diner vanaf 18.00 uur
Zondag (1x in de twee maanden)
Lunch vanaf 12.00 uur.
Zie onze agenda voor meer informatie.
Voor de meest actuele openingstijden en beschikbaarheid klik door in onze reserveringsmodule, of bel of mail ons gerust!
Maandag t/m zondag
Geopend op aanvraag
We zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.
info@dedyck.nl
+31 (0) 172 500 590
Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
© de Dyck
Zondag 9 maart gaan we terug naar ”Reinier’s Roots”. Met deze bijzondere vijfgangenlunch nemen we je mee naar waar het allemaal begon: de vruchtbare akkers van de Vierambachtspolder. Chef Martijn zet in iedere gang een ander product centraal – een product dat eigenaar Reinier vroeger zelf teelde, lang voordat hij de Dyck opende.
Ga met ons terug naar de oorsprong, en ontdek hoe de smaken van vroeger een moderne twist krijgen op je bord.