fbpx

10 redenen om op locatie te vergaderen

10redenen.png

Geef toe: hoeveel onnodige vergaderingen heb je deze maand gehad? Vergaderen is een kunst. Om de vergadersleur wat te doorbreken hebben wij één ultieme tip: ga eens de deur uit! Vergaderen op locatie is fantastisch én goed voor iedereen. Hier zijn tien redenen.

lijn1.png
1.png

Met stip op:

1. Je kunt even wég van kantoor!

Kom op, dit is toch reden genoeg?

lijn2.png

2. Urgentie, prioriteit en focus

Een vergadering op locatie wordt snel(ler) beschouwd als urgent. Er is immers geïnvesteerd in voorbereiding en budget. Het geeft lading aan het overleg. Deelnemers zullen ook minder snel geneigd zijn om af te zeggen, zich goed voorbereiden en een pro-actieve(re) houding aannemen.

2.png
lijn3.png
3.png

3. Het geef een creativiteitsboost

Het wordt steeds populairder om buiten te vergaderen en dit zal in 2018 niet anders zijn. Buitenvergaderingen zijn bewezen goed voor lichaam van en geest, en bevorderen een gezonde levensstijl in de werkomgeving. Een bijzondere omgeving of een uniek uitzicht geven je inspiratie. Zo kom je pas écht op goede ideeën. Op een landelijke locatie ben je echt even weg van de stad of de drukte.

lijn1.png

4. Teambuilding

Samen dingen ondernemen schept een band en versterkt het teamgevoel. Een teamoverleg wordt interessanter, nuttiger en leuker op locatie. Voor optimaal effect en maximaal resultaat is het goed om het overleg af te wisselen met een activiteit. Een workshop of een mooie rondleiding bijvoorbeeld. Zo leer je elkaar ook op een andere manier kennen.

4.png
lijn2.png
5.png

5. Rust

Op locatie heb je de mogelijkheid de rust op te zoeken. In het kader van ‘het nieuwe werken’ zijn veel kantoren tegenwoordig ingericht met open werkvloeren en flexplekken. Het is een verademing om even ‘uit de herrie’ te kunnen stappen en in een rustige ruimte te kunnen overleggen. De hoeveelheid rust op locatie bepaal je zelf, je kunt je zo ver terugtrekken met elkaar als je wilt. Bijvoorbeeld met een ‘unplugged’ vergadering waarbij je even helemaal ‘offline’ gaat met elkaar. 

lijn1.png

6. Privacy

Ook volledige privacy kun je op locatie creëren, wat fijn kan zijn als het gaat om het bespreken van gevoelige onderwerpen of vertrouwelijke zaken. Moeilijke gesprekken of onderwerpen waarop je helemaal ‘vast loopt’ zijn uitermate geschikt om op locatie te bespreken. Er is geen risico op collega’s die ongevraagd de vergaderzaal binnenkomen of secretaresses die je met telefoontjes uit de meeting komen halen. 

6.png
lijn3.png
7.png

7. Goed verhaal, lekker kort

Een vergadering buiten kantoor is normaal gesproken redelijk efficiënt. Je zit immers op locatie, waar je niet eindeloos gebruik kunt maken van de ruimte die je hebt gereserveerd. En men is toch geneigd de klok in de gaten te houden, iedereen moet toch ook weer terug(rijden) naar kantoor. 

lijn2.png

8. Geen discussie

Het fijne aan een vergadering op locatie is dat verhitte discussies vaak uitblijven of direct worden gesust, want een scène schoppen is wel heel gênant. Op locatie hou je het sneller bij de agendapunten, met eventueel enkele beschaafde aanvullende vragen. Uitweiden en doorhameren, dat doen we wel weer op kantoor.

8.png
lijn1.png
9.png

9. Het is een goede deal

Buiten de deur vergaderen hoeft helemaal niet duur te zijn. Hoe klein of groot je het ook wilt aanpakken, voor elk budget is een vergadering op locatie betaalbaar te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een (pop-up) vergaderlocatie midden in het (wei)land. Combineer het met een borrel, een lunch of diner en het feestje is compleet!

lijn3.png

10. De frisse neus

Of je nu gaat vergaderen in het pand van de buren, een eindje over het industrieterrein moet fietsen, naar de auto moet lopen voor het kantoorpand om écht een stukje te reizen.. JE KOMT EVEN BUITEN! En dat is toch maar mooi meegenomen. Een hap frisse lucht en een sprankeltje zon op je snoet, dat doet natuurlijk iedereen goed.

10.png
lijn1.png

Contactgegevens

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Google Maps

0172 - 500 590
info@dedyck.nl

Gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar, middenin het polderlandschap van het Groene Hart

Nabij de A4, 15 minuten vanaf Schiphol. Volop gratis parkeergelegenheid op eigen terrein

Openingstijden

Restaurant: per 5 juni weer geopend!

Vrijdag t/m zondag:

Geopend voor lunch van 12.00 tot 16.00 uur

Geopend voor diner van 17.00 tot 22.00 uur

Reserveren

 

Vergaderruimtes / trouwlocatie

Beschikbaarheid op aanvraag

 

Winkel (tijdelijk gesloten)

 

Volg ons