Menukaart

Diner menu

Proef Culinaire Passie

Pure kwaliteit zonder concessies, met respect voor ingrediënten waarvan wij de herkomst kennen, dat is waar wij voor staan. De mooiste smaakcombinaties op ambachtelijke wijze voor u bereid. Laat u meenemen op een culinaire tocht door onze moestuin en ervaar de bevlogenheid waarmee wij ons vak uitoefenen. Fris, zoet, zuur, puur en aromatisch, geen smaakpapil zal onberoerd blijven. Ga de uitdaging aan en proef culinaire passie!

Anner Sluijter, Chef de Cuisine

Verrassend van de akker

37

driegangenmenu

Verleiding van het land

49

vijfgangenmenu

Gastronomisch van eigen grond

67

zevengangenmenu

Diner à la carte

Volgt u een dieet, heeft u een voedselallergie of eet u vegetarisch? Geef het door aan onze bediening en dan houden we daar uiteraard rekening mee.

Voorgerechten

Zalm uit eigen rookoven

16

huisgemaakte crème fraîche, koolrabi, groene kruiden

Steak Tartaar

15

piccalilly, kaas van Bretano's kaasboerderij, gepocheerd kwartelei

Eendenleverpaté

17

versgebakken briochebrood, gekarameliseerde appel, zeezout

Hoofdgerechten

Dry aged Côte de Boeuf (2 personen)

64

seizoensgroenten, pommes Anna, bearnaise

Tarbotine

27

gebrande boter, gremolata, lauwwarme aardappelsalade

Piepkuiken

24

bonne femme, braadjus, rozemarijn

Desserts

Aardbeien & Venkel

9

yuzu, vlierbloesem, suikerbiet

Verrassing van de Patissier

9

Martijn's meesterwerk

Dame Blanche 2.0

10

vanille, pure chocolade, olijfolie

Kaas & Beukenhout

12

gerookte amandelen, gerookte uienmarmelade, appel/jeneverstroop

Lunch

'Lunch van het land'

25

tweegangenmenu

'Fortuin uit onze tuin'

32

driegangenmenu

'Genieten van eigen grond

41

viergangenmenu

Volgt u een dieet, heeft u een voedselallergie of eet u vegetarisch? Geef het door aan onze bediening en dan houden we daar uiteraard rekening mee.

Ambachtelijke Lunch

Zalm uit eigen rookoven

15

als salade, koolrabi, groene kruiden

Rundersteak

27

seizoensgroenten, frites, bearnaise

Eendenleverpaté

17

versgebakken briochebrood, gekarameliseerde appel, zeezout

Tarbot

26

gebrande boter, gremolata, lauwwarme aardappelsalade

Steak Tartaar

14

toast, kaas van Bretano's kaasboerderij, gepocheerd kwartelei

Piepkuiken

23

bonne femme, braadjus, rozemarijn

Contactgegevens

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Google Maps

Openingstijden

Donderdag t/m zondag
van 12:00 - 22:00

Groepen buiten openingstijden
op aanvraag

Volg ons